Tim- och sommarvikarier till funktionsstöd

Bemanningsenheten/Vård- och omsorgsförvaltningen
Nu söker vi

Tim- och sommarvikarier till funktionsstöd

Ange ref.nr: 15/2019 Von

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu tim- och sommarvikarier som vill arbeta som boendeassistent inom funktionsstöd i sommar. Funktionsstöd består av flera grupp- och stödbostäder, korttidsboende för barn, ungdomar och vuxna samt daglig verksamhet.

Som boendeassistent arbetar du med att stötta brukaren i vardagen, både i hemmet och vid aktiviteter utanför bostaden. Du ska arbeta med respekt för den enskildes rätt till självbestämmande, inflytande, integritet och delaktighet. Du kommer att arbeta både självständigt och i team och samarbeta med brukare, företrädare och andra verksamheter. I ditt arbete kommer du behöva vara flexibel och öppen i ditt förhållningssätt, positiv och initiativrik. Det är viktigt att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och ser möjligheter.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig på att skapa och behålla goda relationer, är ansvarstagande och pålitlig. Du bör ha en inre trygghet och personlig mognad. Du ska vara kreativ, skapa trygghet samt se till helheten. För att trivas i rollen som vikarie hos oss behöver du social kompetens, initiativförmåga samt vara flexibel.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg

Även påbörjad/slutförd utbildning inom vård- eller pedagogikområdet är meriterande. Vi ser gärna att du har B-körkort men detta är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder Dig
Arbetstid – varaktighet: Timanställning med möjlighet att arbeta dag, kväll och natt. Som sommarvikarie får du ett schema för semesterperioden och som timvikarie registrerar du de tider du är tillgänglig att arbeta och blir bokad efter behov. Det finns möjlighet att börja som timvikarie redan under våren och fortsätta även under hösten.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag : 2019-03-15
Lön: timlön, individuell lönesättning tillämpas.

 

Upplysningar lämnas av
Bemanningsenheten, 0292-719 64
Kommunal, 0224-360 62

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Bifoga CV och personligt brev samt märk ansökan med referensnummer 15/2019 VON. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.