Träslöjdslärare

Nu söker Heby skola F-6

Träslöjdslärare

Referensnummer: 26/2019 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Heby skola ligger nära naturen med goda tåg- och bussförbindelser till Uppsala och Sala. På Heby skola f-6 går det drygt 300 elever där slöjdundervisningen sker i halvklass med ca 12 elever i varje grupp.

Arbetsuppgifter
Som träslöjdslärare undervisar du elever i åk 3-6. I tjänsten kan det även komma att ingå viss undervisning i grundsärskolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av klasslärare 4-6 samt andra lärare i praktisk-estetiska ämnen. Du skall ha personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar och vara väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser gärna att du har förmåga att inspirera elever och även möta de i behov av särskilt stöd.
För arbetet krävs en god samarbetsförmåga, speciellt med tanke på att betyg sätts i samråd med textilläraren.

Du har förmåga att skapa en god föräldrakontakt som är viktigt för samarbetet kring elever. Du är trygg och tydlig i din roll som lärare och du har en förmåga att ge eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål.

Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet.

Erfarenhet av arbete inom grundskolan är meriterande.

 Kvalifikationer
Legitimerad lärare i träslöjd.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Befattningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: 75 %
Tillträde: 2019-08-12
Tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 2019-05-10
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Ulrika Karlsson, rektor

Fackliga kontaktpersoner
LR – Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-565 64 81

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.