Två klasslärare vik. åk 3 och åk 4

Östervåla skola F-6 söker nu

Två klasslärare vik. åk 3 och åk 4

Referensnummer: 43/2019 Ubn

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Arbetsuppgifter
Östervåla skola F-6 söker två lärare med behörighet att undervisa åk 3 och åk 4. Förutom undervisning vara delaktig i att tillsammans med arbetslaget ta ansvar för gemensamma uppgifter som ingår i utvecklingen av skolan. I arbetet ingår även dokumentation i UNIKUM. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är genuint intresserad av ditt yrke. Vi ser också att du är initiativrik och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en given ledare i klassrummet och med dina ämneskunskaper är din undervisning medryckande och lustfylld.

Du har lärarexamen och är legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom åldersgruppen. En fördel för båda lärartjänsterna är om du har behörighet att undervisa i engelska eller SO.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: 100%, i åk 3 vikariat t.o.m. 191220 med chans till förlängning och övergång till tillsvidaretjänst. I åk 4 föräldravikariat på 1 år.
Tillträde: 190812
Sista ansökningsdag: 190430
Ange referens: 43/2019 Ubn

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Rektor – Lena Wiik 0292-71926, lena.wiik@heby.se

Fackliga organisationer
LR – Lasse Lundkvist, 070-335 39 31
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 073-565 64 81

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret.

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.