Två lärare till mellanstadiet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker nu

Två lärare till mellanstadiet Tärnsjö skola          

Referensnummer: 45/2019 Ubn

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Tärnsjö skola är en skola med ca 130 elever.  Vi har fina lokaler och ligger naturnära. På vår skola är det viktigt att arbeta aktivt med vårt förhållningssätt till varandra för att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och mellan medarbetarna. Vi är en skola som har en stor passion för rörelse det ser man bla annat genom att varje klassrum är utrustat med ergonoma verktyg såsom kontorscyklar, balansbrädor samt att vi varje dag pausar skoldagen med rörelsepass i klassrummet. Vi är nominerade till årets pep skola 2019 via generation pep.

Arbetsuppgifter
Undervisa elever åk 4-6

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i berörda skolämnen. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har en gott förhållningssätt till eleverna och att bemötande och relationskapande är faktorer som du lägger mycket vikt vid.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.
Engagerade medarbetare.
Arbetstid: 100% – tillsvidare.
Tillträde: 190812
Sista ansökningsdag: 190509
Ange referens: 45/2019 Ubn.
Individuell lönesättning tillämpas.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.

Upplysningar lämnas av
Alexandra Södervall, rektor, 0725087515

Fackliga kontaktpersoner
LR – Lasse Lundkvist, 0703353931
Lärarförbundet – Lena Eriksson, 0735656481

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.