Undersköterska

Nu söker Vård- och omsorgsförvaltningen

Undersköterska 75 % till hemtjänst Söder

Referensnummer: 150/2019 Von

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

 

Nu söker vi en ny medarbetare till hemtjänst Söder. Vi är ett gäng glada och trevliga medarbetare som behöver dig som vill jobba med att hjälpa personer i deras eget hem. Det innebär att när du söker tjänst hos oss får du en arbetsplats som ger dig bra arbetskamrater, ett roligt och givande arbete samt möten med människor som behöver din hjälp på olika sätt. Vi behöver dig som är flexibel, ansvarstagande och har ett vårdande synsätt

Välkommen att ansöka till oss.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är vanliga förekommande uppgifter inom hemtjänsten såsom omvårdnad, tillsyn, social samvaro, ledsagning och att åtgärda trygghetslarm. I ditt arbete ingår att dokumentera och rapportera noggrant så att information förs vidare, även rapportera vidare till sjuksköterska eller sjukgymnast/arbetsterapeut vid behov. Sammanfattningsvis ser du till att det blir tryggt och bra för personer som bor hemma och som är beviljade hjälp i hemmet. Vi är på jobbet för deras skull.

Vi ser gärna att du har ett gott lokalsinne samt lätt för att orientera dig. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett vårdande synsätt är egenskaper som är bra att ha när man jobbar med hemtjänst.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterskenivå eller erfarenhet som kan värderas likvärdig, körkort och körvana.

Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet utifrån verksamheten behov som t.ex. ansvarstagande, flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga och engagemang.

Vi erbjuder Dig
Anställningsform: 75 % schemalagd tid
Tillträde: 191201 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 19-11-15
Ange referens: 150/2019 Von
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Gunilla Karlberg, enhetschef hemtjänst Söder, 0224-362 64

Fackliga organisationer
Kommunal, 0224-360 62

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

 Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.