Undersköterska 75% vikariat till hemtjänst norr

Vård- och omsorgsförvaltningen

Nu söker vi en undersköterska 75 % vikariat till hemtjänst norr

Referensnummer: 121/2019 Von

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

 

Nu söker vi en ny medarbetare till hemtjänst norr som kan ersätta en personal som kommer vara föräldraledig. Vi är ett gäng glada och trevliga personer som behöver dig som vill jobba med att hjälpa personer i deras eget hem. Det innebär att när du söker tjänst hos oss får du en arbetsplats som ger dig bra arbetskamrater, ett roligt och givande arbete samt möten med människor som behöver din hjälp på olika sätt. Vi behöver dig som är flexibel, ansvarstagande och har ett vårdande synsätt

Välkommen att ansöka till oss!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är vanligt förekommande uppgifter inom hemtjänsten såsom omvårdnad, tillsyn, social samvaro, ledsagning och att åtgärda trygghetslarm. I ditt arbete ingår att dokumentera och rapportera noggrant så att information förs vidare. Även rapportera vidare till sjuksköterska eller sjukgymnast/arbetsterapeut vid behov. Sammanfattningsvis ser du till att det blir tryggt och bra för personer som bor hemma och som är beviljade hjälp i hemmet. Vi är på jobbet för deras skull.

Vi ser gärna att du har ett gott lokalsinne samt lätt för att orientera dig. God samarbetsförmåga, flexibilitet och ett vårdande synsätt är egenskaper som är bra att ha när man jobbar med hemtjänst.

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterskenivå eller erfarenhet som kan värderas likvärdig, körkort och körvana. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet utifrån verksamheten behov som t.ex. ansvarstagande, flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga och engagemang.

Vi erbjuder Dig
75% schemalagd tid
Tillträde: 2019-09-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2019-09-08
Ange referens: 121/2019 Von

Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Marie Olsson, enhetschef hemtjänst norr, 0292-71968

Fackliga kontaktpersoner
Kommunal, 0224-360 62

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

 Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.