Undersköterska till Hemtjänsten

Nu söker Vård- och omsorgsförvaltningen

Undersköterska till Hemtjänsten

Referensnummer: 50/2019Von

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har sedvanliga undersköterskeuppgifter inom kommunal hemtjänst. I uppdraget ingår att utföra både planerade och oplanerade hembesök.

Bakgrund
Heby kommun bedriver omvårdnad och hemsjukvård både i det egna hemmet och på särskilt boende.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har vård- och omsorgsutbildning motsvarande undersköterska. Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkeskategorier i teamet. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och kan arbeta självständigt. Krav på B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
1-2 st. tillsvidareanställning som undersköterska 75-85%
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll
Tillträde efter överenskommelse
Sista ansökningsdag 2019-05-04
Ange referens: 50/2019 Von
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Enhetschef Gunilla Karlberg, 0224-36264
Kommunal, 0224 360 62

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.