Undersköterska

Nu söker Liljebackens äldreboende i Tärnsjö

Undersköterska, 75% dag/kväll och helg

Referensnummer: 22/2019

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom äldreomsorgen såsom personlig omvårdnad, service och sociala aktiviteter samt svara på insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen. I arbetet ingår det att dokumentera och rapportera noggrant så att informationen förs vidare och därför krävs det att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

 

Kvalifikationer
Omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterskenivå. Du bör vara trygg i dig själv och i din yrkesroll och oavsett vem du möter så har du ett bra bemötande. Att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet utifrån verksamhetens behov som t.ex. ansvarstagande, flexibilitet, samarbetsförmåga, initiativförmåga och engagemang.

 

Vi erbjuder Dig
75% tillsvidareanställning
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 190331
Ange referens: 22/2019
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Individuell lönesättning tillämpas.

 

Upplysningar lämnas av
Susanne Eriksson, avdelningschef Liljebacken, 0292-717 53
Kommunal – 0224-360 62

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.