Undersköterskor till bemanningspoolen

Nu söker Bemanningsenheten/ VoF

Två undersköterskor till bemanningspoolen

Referensnummer: 61/2019 Von

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet

Arbetsuppgifter
Som undersköterska i bemanningspoolen kommer du att ersätta vid ordinarie medarbetares frånvaro på flera av våra enheter inom område vård och omsorg. Placering i Östervåla/ Tärnsjö. Arbetet är varierande med alla förekommande sysslor inom äldreomsorg och funktionsstöd såsom bl.a. personlig omvårdnad, social samvaro, läkemedelshantering och viss provtagning.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från omvårdnadsarbete och att du känner dig trygg i rollen som undersköterska. För att trivas som undersköterska i bemanningspoolen behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ.

Kvalifikationer
Godkänd utbildning motsvarande undersköterskenivå är ett krav.
Krav på B-körkort. Tillgång till egen bil krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Arbetstid: 100%.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2019-05-20.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar lämnas av
Therese Frank, 0292 71956

Fackliga organisationer
Kommunal – 0224-360 62

Ansökan
Välkommen med din ansökan via e-post: information@heby.se, eller via brev: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Glöm inte att ange referensnumret. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.