Upphandlare

Nu söker Ekonomienheten

Upphandlare

Referensnummer: 3/2020 KS

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser. Som ett led i kommunens utvecklingsarbete satsar vi på våra ledare, och alla kommunens chefer utbildas inom utvecklande ledarskap, UL.

Vår vision är Heby kommun – en växande landsbygdskommun med närhet, trygghet och livskvalitet.

 

Arbetsuppgifter
Heby kommun söker dig som vill arbeta med alla delar av offentlig upphandling och avtalshantering. Du förväntas kunna genomföra direktupphandlingar, ta fram och annonsera förfrågningsunderlag, följa upp avtal mm. En viktig del i arbetet är att besvara interna och externa frågor gällande avtal och upphandling, att registrera och lämna ut handlingar samt administration av vårt upphandlings- och avtalssystem. Det är viktigt att du har god servicekänsla och integritet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning för arbetsuppgifterna, exempelvis högskoleutbildning inom juridik, ekonomi, inköp eller yrkeshögskoleutbildning inom upphandling, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av LOU. Du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera med andra. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har hög integritet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Vi erbjuder Dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-02-23
Ange referensnummer: 3/2020 KS
Individuell lönesättning tillämpas

Upplysningar lämnas av
Ansvarig chef Ylva Opard, 0224-360 21

Fackliga organisationer
SACO – Nils-Ove Lindblom, 0224-361 30
Kommunal, 0224-360 62

Ansökan
Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se

Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.

Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.