Heby Folkets Hus och Park

Folkets Hus

Heby Folkets Hus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I foajén möts du av varma färger och trevlig kuriosa från 60-talet. Foajén är mycket rymlig och innehåller garderob, ett mindre kök och en kiosk. Här finns sittplats för 25 personer att dricka kaffe. I anslutning till vår foajé ligger de mindre salarna, C-salen och F-rummet, samt den stora A-salen för teater, film och konferens. Foajén rymmer ungefär 200 väntande besökare.

Vägbeskrivning Centralgatan Heby

Folkets Park

Folkets Park

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heby Folkets Park är en gemytlig träffpunkt strax utanför Heby och nyligen rustades hela området upp. En folkpark som är känt i hela Sverige för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Här finns, förutom de sex lottstånden, en mindre kiosk, möjlighet till bar och en stor servering. Mitt på området ligger danslokalen med loger, ett stort dansgolv, en stor och en mindre scen. Allt under tak. Heby Folkets Park är bäst för större fester och aktiviteter så som släktträffar och bröllop, födelsedagar och dans.

Vägbeskrivning Följ vägbeskrivning efter Storgatan.

Heby Folkets Hus och Park

Besöksadress: Centralgatan 1, 744 32 Heby

Tel. 0224-308 35

hebyfh@telia.com

www.hebyfh.se

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>