Musikskola

Musikskolan vill ge barn och ungdomar möjligheter att få prova på att hantera instrument, sjunga och stå på scen. Så ett livslångt intresse och användbart kunnande grundläggs. Idag erbjuder vi undervisning i Östervåla, Tärnsjö och Heby men elever från hela kommunen kan naturligtvis delta. Idag har Heby kommun ingen kulturskola där man kan erbjuda olika typer av kulturaktiviteter men i musikskolan kan barn och unga testa på mycket inom musikens värld.

Undervisning i ensembler – på eftermiddagar/kvällar
Att spela tillsammans är det bästa och roligaste sättet att utveckla sitt musikintresse. Grunden för alla elever kommer därför att vara sång- och spelgrupper, där man visserligen har ett huvudinstrument men också får pröva på omväxlande uppgifter.

Lektioner på skoltid kommer i framtiden bara att förekomma undantagsvis – musikskolan är en fritidsverksamhet. Och det är först efter skoltid det finns möjlighet att spela i grupp.

Idag kan Heby kommun erbjuda undervisning i:
Sång
Tvärflöjt
Piano
Gitarr
Bas
Elgitarr
Trummor
Fiol
Nyckelharpa

Nybörjarkurser – istället för att stå i kö
Att erbjudas plats i en grundläggande musikkurs tror vi är bättre än att stå i kö (ibland i åratal). Här övar man rytmik, sång, notlära och får pröva på olika instrument.

Anmälan till Musikskolan
Anmälan kan skickas in till Heby musikskola, 744 88 Heby eller via e-post till Elise.Teinler@heby.se. Skickas avtalet in via e-post likställs avsändarens e-postadress med en underskrift.

Högstadieelever som vill börja i musikskolan erbjuds lektioner i mån av plats. Du kan hämta den digitalt för utskrift nedan eller beställa den av Elise Teinler.

Avgifter

750:-/termin
Nybörjare 420:-/termin första året
Andra barnet 375:-
Tredje barnet gratis

Prova på grupp (åk 3) 250:-

Instrumenthyra 340:-/termin (bara fiol och tvärflöjt)

OBS! Använder du annan webbläsare än Internet explorer eller Safari kommer du troligtvis att behöva spara ner blanketten på datorn, skriva in uppgifterna och därefter spara igen.

Relaterat

Kontakt
Heby Musikskola
744 88 Heby

Elise Teinler, 0224-360 32
elise.teinler@heby.se

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>