Antik- secondhand- och loppisrunda

Häng med på vår antik-, secondhand- och loppisrunda

 

Heby kommun är en riktigt guldgruva för dig som är intresserad av det återbrukade. Här hittar du allt från mysiga gårdsloppisar till specialiserade återbruksbutiker. Genom att ta vår antik-, secondhand- och loppisrunda får du en heldag där du kan botanisera i härligt återbruk och upptäcka flera av våra fina platser.

Starta dagen på Kajsa-Karins loppis i Hårsbäcksby utanför Heby. Loppisen ligger i en genuin gårdsmiljö med nytt och gammalt i kvarnlidret och på logen.
Adress: Norr Hårsbäck 313, Heby
Kontakt: 070-620 14 30

Turen fortsätter sedan till Faster Veras i centrala Tärnsjö. Här hittar du en present- och secondhandbutik med ett blandat utbud. Här finns också möjlighet till lunch eller fika hos Faster Veras kafé som serverar pajer, sallader, matiga mackor och kaffebröd.
Adress: Södra Storgatan 7, Tärnsjö
Kontakt: 0292-500 05, 070-357 17 80

Nu är det dags att styra kosan mot Östervåla och vi börjar på SMIDA, en genuin återbruksbutik med möbler och inredningsföremål från olika decennier som förtjänar att bli återälskade. SMIDA har ett skyltfönster på Instagram @smida där du kan tjuvkika på aktuellt sortiment innan
ditt besök.
Adress: Arosvägen 4, Östervåla
Kontakt: 070-542 28 55

Vår dagstur i återbrukets underbara värld avslutar vi på Solrosen i Östervåla. Här hittar du en secondhandbutik på 1200 kvadratmeter fylld med inredning, husgeråd, kläder och kuriosa. En bit upp efter samma väg finns också Solrosens möbelbutik. Här kan du också avsluta
dagen med en fika i Solrosens populära kafé som serverar goda smörgåsar och hembakat bröd.
Adress: Dalvägen 4, Östervåla
Kontakt: 0292-712 00

Relaterat