Hälsohöst – Slappna av och hämta nya krafter med Hälsoguiden

 

Anna och Carina på Hälsoguiden.

Vid torget i Östervåla hittar du Hälsoguiden. Där träffar du Carina och Anna som vill främja och inspirera till en bättre hälsa och livsstil. De brinner för allas välmående.

– Vi vill påminna om vikten av att slappna av och hämta nya krafter. Det kan du göra på många olika sätt. Ett sätt kan vara att komma till oss där du i en lugn och harmonisk miljö kan välja på olika behandlingar. Det kan exempelvis vara svensk klassisk massage, näringsterapi, IR bastu och gravidmassage, säger Carina på Hälsoguiden.

Hälsoguiden tipsar också om deras seniorträning i Östervåla sporthall och ibland utomhus på fina Lundaområdet i Östervåla. Dit välkomnas alla seniorer på en härlig och blandad träning.

– Bland annat har vi nu ett fint utegym som Östervåla IF fixat på Lundaområdet. Det kan alla använda och vi är gärna där med våra seniorgrupper, säger Carina.

Carina och Anna påminner också om att te ökar välbefinnandet när vi går mot mörkare och kallare tider.

– Vi erbjuder ett stort sortiment te av bästa kvalitet. Rött, grönt, vitt, gult, svart och örtte finns i olika smaker och vi blandar även egna teer. Vad är bättre än att njuta av kopp varm te när mörkret och kylan gör sig påmind, säger Carina.

Följ Hälsohöst och få fler tips från Hälsoguiden på Instagram @upplevhebykommun

Hälsoguidens smultronställe för träning och rekreation

Vi på Hälsoguiden vill verkligen tipsa om att skogsbada i Aspnäs. Där kan du stimulera alla sinnen i en vacker naturmiljö nära sjön Tämnaren. Det är hälsosamt för livet det! Hitta hit

Härliga Aspnäs vid sjön Tämnaren, en plats för rekreation.

 

Hälsohöst
Under åtta veckor kommer lokala hälsoföretag att guida dig till en hälsosammare höst och vinter. Det blir uppiggande hälsotips om kost, träning och mycket annat som hjälper dig till välmående. Under vecka 42 är det Hälsoguiden som ger tips och råd på @upplevhebykommun

Kontakt

Hälsoguiden
Torngatan 2A, Östervåla
0292-103 90
kontakt@halsoguiden.net
Karta

Hälsoguiden på Upplevhebykommun.se

Webbplats

Instagram @halsoguiden