Hälsohöst – Välbefinnande i höstmörkret hos StudioLine

Emilia Lundgren, StudioLine.

Den här veckan har vi fokus på hud, hår och avkoppling under Hälsohöst. StudioLine, som ligger i centrala Östervåla, har fem frisörer som har håret, kroppen och huden i fokus.

Salongen drivs av Emilia Lundgren, som under året blev utsedd till Årets Unga Företagare i både Heby kommun och i Uppsala län.
– Vi på StudioLine älskar att förändra och förbättra både när det gäller kropp, hud och hår. Vi skräddarsyr våra tjänster och produkter så att våra gäster får exempelvis en färg och klippning som passar just dem. Med hjälp av en hårtest kan vi ta fram en hållbar lösning för ett fortsatt friskt hår, säger Emilia Lundgren.

Salongen har fokus på avkoppling och under schamponeringen har gästerna chans att få ryggmassage från stolen och huvudmassage från frisören.
– Vi vill verkligen att våra kunder ska må bra och känna ett välbefinnande på topp, säger Emilia Lundgren.

Den här veckan kan du följa Emilia och hennes kollegor på StudioLine och få tips och råd för bättre välmående på @upplevhebykommun 

StudioLine är medlem i Frisörföretagarna.

 

StudioLines smultronställe för träning och rekreation

Min (Emilia Lundgrens) favoritplats för att koppla av, låta huvudet vila och andas in ny energi är Toften. Bara av att titta på vatten gör att man får en ro i kroppen och tänker på nuet.

Avkoppling vid Toften.

Kontakt

StudioLine
0292-533 40
bokning@studioline.se

Kyrkvägen 4
740 46 Östervåla
Karta

StudioLine på upplevhebykommun.se