Turistpärla 2021 – Essibellas diner 72 och rockabillybutik

Essibella är ett helt koncept i 50-tals anda

I Morgongåva alldeles intill väg 72 ligger Essibellas Diner 72 & Rockabillybutik. Essibellas Diner är ett rock’n rollcafé där du kan avnjuta god fika, delikatessglass eller enklare maträtter i en härlig amerikansk dinerinspirerad miljö samtidigt som du får lyssna till tonerna av rockabilly eller dansbandsmusik, och titta på nostalgiprylar från förr. Lokalen är tvådelad och i den andra delen finns en rockabillybutik med bland annat prickiga klänningar och bowlingskjortor samt massa häftiga accessoarer.

Vill du uppleva lite mer så kan du boka in dig på kurser och lära dig hur man stylar sig som en äkta 50-tals pinuppa och hur man poserar på ett foto. Vill man inte lära sig men vill uppleva en dag som en pinuppa (perfekt som exempelvis aktivitet på möhippa) går det utmärkt att boka en styling och pinuppfotografering istället.

Essibella erbjuder även modevisningar i retroanda, föreläsningar och agerar som konferencier samt Pinupp-tävlingsdomare på många populära evenemang runt om i Sverige.​

Varmt välkomna till oss!

Här hittar ni mer om Essibellas.

För mer inblick i Essibellas och andra turistpärlor i sommar, följ vårt Instagramkonto: Upplevhebykommun

Kontakt
073-933 40 45