Jobba i Heby kommun – Utvecklingsenheten sätter fokus på kvalitet och utveckling

Maria Kanebjörk

Utvecklingsenheten på vård- och omsorgsförvaltningen är en stödenhet till förvaltningens olika verksamheter. Enhetens fokus är på utvecklings- kvalitets- och uppföljningsarbete. De arbetar aktivt med målstyrning, brukarundersökningar, kvalitetsavvikelser och har ett nära samarbete med förvaltningens alla chefer.

Rådgivning och utredningar

Enheten arbetar också som rådgivande i olika sakfrågor och tar vid behov fram utredningar, rapporter och arbetar med ärenden till nämnden. I det arbetet är det viktigt med ett helhetsperspektiv för att ge ett fullgott underlag till nämnden att fatta beslut efter.

– I det här arbetet är det meriterande att ha erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning då man arbetar nära både chefer och politik. Har man ett intresse för utvecklings- och kvalitetsfrågor, är strukturerad i sitt arbete och har en god pedagogisk förmåga så har man goda förutsättningar för att trivas i vårt härliga gäng med fantastiska medarbetare, säger Maria Kanebjörk, utvecklingschef för Utvecklingsenheten på vård- och omsorgsförvaltningen i Heby kommun.

I Heby kommun pågår just nu flera spännande utvecklingsarbeten som är kommunövergripande där Utvecklingsenheten deltar i olika arbetsgrupper för att skapa ett gemensamt arbetssätt och förhållningssätt i olika frågor.

Chans att bli en del av ett engagerat och kompetent team
Just nu söker Utvecklingsenheten en utvecklingsstrateg som vill vara med och arbeta i deras härliga gäng. Läs mer om Utvecklingsenhetens arbete och sök tjänsten som utvecklingsstrateg via länken nedan.

 

Relaterat