Våra medarbetare – trädgårdsmästaren

Louise GustafssonJag heter: Louise Gustafsson

Jag jobbar på: Tekniska enheten, och har kontorsplats i Östervåla och Heby samt far runt en hel del i orterna.

Jag jobbar som: Trädgårdsmästare och grönyteansvarig inom kommunen. Jag ansvarar för driften av kommunens grönytor, torg och lekplatser samt Östa naturreservat. Det innebär att det är jag som ser till att bland annat tömning av papperskorgar, påfyllnad av ved ute i Östa och gräsklippning i tätorterna fungerar som det ska.
Jag fungerar även lite som ett bollplank åt mina kollegor på Mark- och planerings-enheten vilket har gett mig en bättre inblick i deras omfattande arbete.
Jag jobbar även nära vår miljöstrateg i vissa ärenden samt vår gatuansvarige då våra områden till och från överlappar varandra.
Ett projekt som jag är med på just nu tillsammans med vår infrastrukturstrateg och vår gatuansvarige är Medborgarlöftet där vi tillsammans med polisen ska skapa en tryggare trafikmiljö i orterna med början i Östervåla.

Så ser en vanlig arbetsdag ut för mig: En vanlig dag kan vara väldigt varierande.
Antingen är det kontorsjobb och möten, eller så är jag ute och checkar av orterna, fyller på ved ute i Östa, fäller träd eller går igenom framtida jobb med underentreprenörer och kollegor. Jag träffar också många privatpersoner.
Framåt vårkanten kommer man även se mig böka runt ute i våra planteringar.

Det bästa med mitt jobb: Att jag får träffa och interagera med så mycket folk – medborgare som arbetskamrater!
Jag har fått så många intressanta och roliga historier berättade för mig och har haft diskussioner om både det ena och det andra med folk som kommer fram när jag är ute och arbetar. Det gillar jag skarpt. Sen vill jag också nämna mina arbetskamrater – de är ena riktiga pärlor!

Det skulle jag vilja förbättra med mitt arbete eller min arbetsplats: Ibland vore det skönt med snabbare svarsvägar när något ska bestämmas. Det kan ibland bli långa processtider. En större och gemensam kontorsplats för samhällsbyggnadsförvaltningen. Att jag skulle behöva klona mig ibland…

Det bästa med Heby kommun: Att jag har stor frihet att styra mitt arbete och får jobba på ”hemmaplan”.

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>