Mat i särskilt boende

Liljebackens kök är ett tillagningskök för ca 40 portioner. Här arbetar fyra personer varav en kock och tre ekonomibiträden. Här lagas så mycket som möjligt från grunden, sås som soppor, såser, gratänger, grytor, köttfärssås, potatisgratäng, färsbiffar, stekar med mera.

Rungården kök är ett tillagningskök för ca 30 portioner. Här arbetar tre ekonomibiträden. Här lagas så mycket som möjligt från grunden, sås som soppor, såser, gratänger, grytor, köttfärssås, potatisgratäng, med mera.

Tegelbackens sjukhem kök är ett tillagningskök för ca 40 portioner. Här arbetar tre personer varav en kock och två ekonomibiträden. Här lagas så mycket som möjligt från grunden, sås som soppor, såser, gratänger, grytor, köttfärssås, potatisgratäng, färsbiffar, stekar med mera.

Tallgården kök är ett tillagningskök för där det i dagsläget tillagas i ca 50 portioner. Här arbetar fyra personer. Här lagas det allra mesta från grunden, soppor, såser, gratänger, grytor, köttfärssås, potatisgratäng, färsbiffar, stekar, köttbullar mm. Från Tallgården körs 24 lunch och 24 kvällsmat till Kvarnängen.

Chefer för Kostenheten i Heby kommun

Anneli Englén (Heby, Morgongåva, Vittinge och Tärnsjö)
0224 – 36174
Anneli.Englen@heby.se

Katarina Virhammar (Östervåla och Harbo)
0292 – 71901
Katarina.Virhammar@heby.se

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>