Familjeteamet

Har du som förälder frågor kring din föräldraroll? Det kan gälla små eller stora barn, egna eller ”bonus”-barn. Blir det ofta bråk och konflikter i familjen? Blir någon i er familj utsatt för våld? Skulle du behöva någon att prata med om det som bekymrar dig och din familj och förändra det som inte fungerar?

Familjer med barn och ungdomar mellan 0-18 år i Heby kommun är välkomna att kontakta oss.

Familjeteamet arbetar med behandling och stödinsatser på uppdrag av socialsekreterare på barn- och familjeenheten. Man kan även vända sig till oss direkt för att få råd och stöd kring problem som är relaterade till familjen.

Om du eller någon i din närhet har blivit utsatt för våld är du också välkommen att kontakta oss. Familjeteamet erbjuder öppna grupper för personer som varit utsatta för våld i en nära relation, och för personer som har utövat våld mot annan närstående men som vill förändra sitt beteende. Vi erbjuder även samtal med barn som har upplevt våld.

Hur gör jag om jag behöver stöd

Du kan kontakta oss via mejl eller telefon för att få råd och stöd. Du kan ringa anonymt om du vill. Alla besök hos är kostnadsfria. Vi har tystnadsplikt.

Du når oss på familjeteamet@heby.se eller 0224-362 30.

Relaterat

Kontakt

Familjeteamet
0224-362 30
familjeteamet@heby.se

Besöksadress
Norra Järnvägsgatan 2C, Heby

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>