Hunddagis

Vi finns i den fina naturnära tegelbruksmiljön precis i utkanten av Heby centrum. Till oss kommer man lätt med både buss och tåg. Här finns två handledare som stöttar dig i att planera din dag så att den blir så bra som möjligt. Hos oss har vi ett gott arbetsklimat där vi skrattar och har roligt tillsammans!

Våra dagar består av långa härliga promenader med våra tio hundar i blandad miljö där vi kan följa årstidernas skiftningar. Ibland går vi efter slingrande grusvägar, ibland över stock och sten i skogen och då och då även kring centrum. Många av promenaderna förvandlas till upptäcktsfärder som väcker intressen, nyfikenhet och funderingar som vi sedan jobbar vidare med och forskar omkring.

Arbetets huvudfokus ligger kring hundarna och deras skötsel men vi lägger även mycket tid på naturen och samhället, världen i kring oss och som en naturlig del i allt detta ligger också hälsan oss varmt om hjärtat. När vi har lite tid över jobbar vi med olika legoarbeten, samlar in tidningar, strimla papper och pysslar kring högtider.
Vi är ute i ur och skur, vått och torrt, året om.

Hur arbetar vi?
Vi arbetar aktivt för att alla deltagare ska utvecklas i stort och smått. Vi arbetar aktivt med genomförandeplaner och mål kring arbetet vilket skapar trygghet och en känsla av att lyckas. Vi erbjuder även gemensamma aktiviteter i andra verksamheter för att skapa varierade, roliga och händelserika arbetsdagar.

Denna arbetsplats är för dig som gillar hundar, långa promenader, skratt och kamratskap. Här får du möjlighet till en stor gemenskap, nya relationer, variation och delaktighet.

———————————————————————————————————————

Vi är godkända av länsstyrelsen enligt paragraf 16 att driva hunddagis i våra lokaler. En av våra handledare har genomgått godkänd hunddagisutbildning.

Om du är intresserad av att ha din hund hos oss eller vill ha mer information kring det, var vänlig ring 0224-360 38

Kontakt
Norra Järnvägsgatan 6, Heby
0224-360 38

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>