Runan

Runan är verksamheten för dig som tycker om att vara ute och att arbeta med kroppen.
Runan delar lokal med Stinsens hunddagis och är beläget i Heby.
På Runan ges möjlighet att vara en viktig del av kommunens utomhusmiljö. Runan har under våren 2018 startat upp ett samarbete med Tekniska enheten i Heby kommun. Detta samarbete ger deltagare på Runan möjlighet till varierande arbetsuppgifter i en varierad miljö. Som deltagare på Runan är du med och ser till att kommunen ser ren och fräsch ut. Du bidrar till att kommuninvånarna har rena gator att gå på, tömda soptunnor att slänga skräp i samt trevliga miljöer att vistas i. Runan sköter även utomhusskötsel på en av kommunens gruppbostäder där du som deltagare får vara med och skapa en hemtrevlig miljö för de som bor där. Då utomhusarbete inte är möjligt arbetar Runan med olika typer av förpackningsjobb eller finsnickeri som sedan säljs hos Win Win secondhandbutik.

Hur arbetar vi?
Vi arbetar aktivt för att alla deltagare ska utvecklas i stort och smått. Vi arbetar aktivt med genomförandeplaner och mål kring arbetet vilket skapar trygghet och en känsla av att lyckas. Vi erbjuder även gemensamma aktiviteter i andra verksamheter för att skapa varierade, roliga och händelserika arbetsdagar.

Kontakt
Norra Järnvägsgatan 6, Heby
0224-645 56

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>