Win Win Secondhand

Win Win är verksamheten för dig som sätter kunder och service i fokus. Här får du möjlighet att arbeta nära kollegor och handledare men också kunder.
Med det optimala läget mitt emot busstation i Heby är butiken ett ansikte utåt för daglig verksamhet.

Win Win är indelad i två verksamheter:

Win Win – butiken
Här möter du kunder som kommer in för att handla kläder eller egentillverkade skapelser från daglig verksamhet. Med hjälp av en anpassad kassaapparat och handledare på plats har du möjligheten att lyckas i arbetet. Denna verksamheten är en perfekt plats för dig som drömmer att arbeta i butik eller för dig som vill ha erfarenheter från butiksverksamhet med dig senare i livet.

Win Win – Morgongåva
Här får du vara med och skapa möjligheten för Win Win – butiken. Här finns lagret och här gör du tillsammans med kollegor och handledare ett viktigt arbete för att säkerställa att kläderna som säljs på Win Win – butiken är av högsta kvalitet. Hit kommer kläderna i ett första skede för att gås igenom och prismärkas innan dem sedan hamnar i butiken. Här finns flera viktiga arbetsuppgifter som gör dagarna meningsfulla.

Hur arbetar vi?
Vi arbetar aktivt för att alla deltagare ska utvecklas i stort och smått. Vi arbetar aktivt med genomförandeplaner och mål kring arbetet vilket skapar trygghet och en känsla av att lyckas. Vi erbjuder även gemensamma aktiviteter i andra verksamheter för att skapa varierade, roliga och händelserika arbetsdagar.

Kontakt
Kapellgatan 11, Heby
0224-363 59