Allévägens gruppbostad

På alla gruppbostäder har du tillgång till personal dygnet runt. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg i hemmet genom livets alla faser och skeden. Vi arbetar aktivt för att din boendemiljö ska vara en plats för återhämtning och aktivitet. Vi arbetar för att din boendemiljö ska ge dig rätt förutsättningar för kommunikation, socialt umgänge och en meningsfull fritid.

Du är själv med och formar den omsorg och det stöd du behöver utifrån dina förutsättningar och förväntningar. Hos oss arbetar personal med lång erfarenhet och med god förståelse kring funktionsnedsättningar.

Vi arbetar tillsammans med sjuksköterskor, dietist, arbetsterapeut, pedagog och fysioterapeut för att dina möjligheter att nå dit du vill ska bli så stora som möjligt.

Att bo på Allévägens gruppbostad

Allévägens gruppbostad ligger i Morgongåva som ligger 8 kilometer från Heby. I Morgongåva finns möjlighet till inköp av mat på Per Eriks Livs samt inköp av inredning och annat du kan tänkas behöva på Karlssons. Det finns goda förbindelser med tåg och buss till Sala, Heby och Uppsala. Vissa veckodagar samt helger finns tillgång till ”kommunens buss” som används för aktiviteter.

Vi arbetar aktivt med att du ska få känna dig delaktig i beslut som fattas kring verksamheten genom möten där aktiviteter, förändringar eller annat diskuteras och bestäms i demokratisk anda. På Alléns gruppbostad finns fem fullutrustade lägenheter och ett stort gemensamt kök och allrum där du tillsammans med personal och andra brukare ges möjlighet till gemensamma middagar, soffhäng och andra aktiviteter. Vi har ett samarbete med Kullens serviceboende. Tillsammans med dem åker vi på aktiviteter, firar högtider och umgås.

Vårt mål i allt vi gör är att du ska känna att ditt hem är en trygg plats där du får växa som människa.

På Allévägens gruppbostad arbetar personal dygnet runt med sovande jour.

 

 

Kontakt

Allévägens gruppbostad
Allévägen 14, Morgongåva
0224-645 58

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>