Hembygdens gruppbostad

På alla gruppbostäder har du tillgång till personal dygnet runt. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg i hemmet genom livets alla faser och skeden. Vi arbetar aktivt för att din boendemiljö ska vara en plats för återhämtning och aktivitet. Vi arbetar för att din boendemiljö ska ge dig rätt förutsättningar för kommunikation, socialt umgänge och en meningsfull fritid.

Du är själv med och formar den omsorg och det stöd du behöver utifrån dina förutsättningar och förväntningar. Hos oss arbetar personal med lång erfarenhet och med god förståelse kring funktionsnedsättningar.

Vi arbetar tillsammans med sjuksköterskor, dietist, arbetsterapeut, pedagog och fysioterapeut för att dina möjligheter att nå dit du vill ska bli så stora som möjligt.

Att bo på Hembygdens gruppbostad

Hembygdens gruppbostad är lokalt belägen i Heby med nära till affärer, restauranger och andra fritidsaktiviteter. Det finns goda förbindelser med tåg och buss till Sala och Uppsala. Vissa veckodagar samt helger finns tillgång till ”kommunens buss” som används för aktiviteter.

På Hembygdens gruppbostad lagas all mat i det gemensamma köket och där får du möjlighet att vara med och lära dig laga mat i en kontrollerad miljö med engagerad personal.

På Hembygdens gruppbostad finns sex fullutrustade lägenheter och ett stort gemensamt kök och allrum där du tillsammans med personal och andra brukare ges möjlighet till gemensamma middagar, soffhäng och andra aktiviteter.

På Hembygden finns det vaken personal nattetid.

Kontakt

Hembygdens gruppbostad
Gamla Starforsvägen 3, Heby
0224-360 67

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>