Tegelbruksvägens gruppbostad

På alla gruppbostäder har du tillgång till personal dygnet runt. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg i hemmet genom livets alla faser och skeden. Vi arbetar aktivt för att din boendemiljö ska vara en plats för återhämtning och aktivitet. Vi arbetar för att din boendemiljö ska ge dig rätt förutsättningar för kommunikation, socialt umgänge och en meningsfull fritid.

Du är själv med och formar den omsorg och det stöd du behöver utifrån dina förutsättningar och förväntningar. Hos oss arbetar personal med lång erfarenhet och med god förståelse kring funktionsnedsättningar.

Vi arbetar tillsammans med sjuksköterskor, dietist, arbetsterapeut, pedagog och fysioterapeut för att dina möjligheter att nå dit du vill ska bli så stora som möjligt.

Att bo på Tegelbruksvägens gruppbostad

Tegelbruksvägens gruppbostad ligger i utkanten av Heby, nära Tegelbackens äldreboende. Med det avskilda läget och den fantastiska natur som omringar gruppbostaden får du en idyllisk känsla av svensk landsbygd. Tegelbruksvägen ligger på gångavstånd från centrum i Heby där det finns mataffärer, restauranger, klädaffär och annat du kan tänkas vilja ha tillgång till. Om du vill ha ett större utbud finns en god kommunikation till Uppsala och Sala. Vissa veckodagar samt helger finns tillgång till ”kommunens buss” som används för aktiviteter.

Här arbetar hängiven personal med lång erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. I verksamheten finns ett friskvårdstänk där du erbjuds dagliga promenader. På kvällarna finns möjlighet till umgänge i det gemensamma köket, i tv-hörnan eller, om vädret tillåter, på den nybyggda altanen. På helgerna erbjuds gemensam lunch och middag.

Tegelbruksvägens gruppbostad är bemannad dygnet runt med sovande jour.

På Tegelbruksvägen finns sex fullutrustade lägenheter med egen tvättmaskin och torktumlare.

Kontakt

Tegelbruksvägens gruppbostad
Tegelbruksvägen 5, Heby
0224-360 66

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>