Hunddagis

Vi finns i den fina naturnära tegelbruksmiljön precis i utkanten av Heby centrum. Till oss kommer man lätt med både buss och tåg. Här finns två handledare till hjälp som ser till att planera din dag. Hos oss är vi alla ett team där alla är viktiga och alla kan. Vi skrattar och har roligt tillsammans!

Våra dagar består av långa härliga promenader med våra tio hundar i blandad miljö där vi kan följa årstidernas skiftningar. Ibland går vi efter slingrande grusvägar, ibland över stock och sten i skogen och då och då även kring centrum.

Många av promenaderna förvandlas till upptäcktsfärder som väcker intressen, nyfikenhet och funderingar som vi sedan jobbar vidare med och forskar omkring.

Vi är ute i ur och skur, vått och torrt, året om. Arbetets huvudfokus ligger kring hundarna och deras skötsel men vi lägger även mycket tid på naturen och samhället, världen i kring oss och som en naturlig del i allt detta ligger också hälsan oss varmt om hjärtat.

När vi har lite tid över jobbar vi med olika legoarbeten, samlar in tidningar, strimla papper och pysslar kring högtider. Vi har veckomöten där vi diskuterar kring vår arbetsplats. Många av de idéer och önskemål som framkommer här blir till verklighet, t.ex. att vi varje fredag går till badhuset, olika utflykter, luciatåg, dagskryssning, fira olika dagar såsom t.ex. kladdkakans dag samt hamburgergrillning .

 

Vi är godkända av länsstyrelsen enligt paragraf 16 att driva hunddagis i våra lokaler. En av våra handledare har genomgått godkänd hunddagisutbildning.

Om du är intresserad av att ha din hund hos oss eller vill ha mer information kring det, var vänlig ring 0224-360 38.

Kontaktuppgifter
Norra Järnvägsgatan 6, Heby
0224-360 38

De kommentarer som skrivs skickas till ansvarig för aktuell sida. Inga kommentarer publiceras på webbplatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML attibut är godkända att använda:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>