Vi säger stort GRATTIS till Årets Företagare och Årets Unga företagare

Årets Företagare Ulrika Vidén och Patrik Andersson.

Vi säger stort grattis till Ulrika Vidén och Patrik Andersson som utsetts till Årets Företagare i Heby kommun. Tillsammans driver de familjeföretaget Konstlist AB i Heby.

Juryns motivering
Konstlist i Heby AB är ett familjeföretag där tre generationer arbetar aktivt i företaget. De är ett fullsortiment företag som levererar ”allt inom ramarna” till kunder från Haparanda till Ystad . Företaget satsar på kvalitet vilket kunder som Nationalmuseum och Moderna Museet uppskattar. 2018 utsågs företaget till Gasellföretag av Dagens Industri och fortsätter att växa och har 14 anställda. Bra utveckling för ett företag som startade i ett garage om 80 kvadratmeter och som nu är trångbodda på 1000 kvadratmeter.

 

Årets Unga företagare Emilia Lundgren.

Vi säger också stort grattis till Emilia Lundgren som utsetts till Årets Unga företagare i Heby kommun.
Hon driver företaget Emilia L AB i Östervåla.

Juryns motivering 
Emilia är en duktig och målmedveten företagare som insåg att hon, mot trenden inom frisöryrket, ville arbeta med egna anställda frisörer. Hon har tre anställda och tar emot och utbildar elever. Emilia har köpt en fastighet och startat ett fastighetsbolag. Emilia är aktiv inom sitt branschförbund och siktar på att bli lärare inom frisöryrket. I allt detta är hon en förebild.

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets Företagare och Årets Unga företagare för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Nu håller vi tummarna för våra företagare i regionfinalen av Årets Företagare och Årets Unga företagare. Självklart hoppas vi på vinst och kvalificering till riksfinalen i oktober. Stort lycka till!