Vi söker dig som vill göra en insats!

hjärta i händerMed anledning av Corona covid-19 behöver vi stärka upp bemanningen inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden och LSS-boenden. Har du möjlighet att göra en insats för våra äldre och funktionsnedsatta inom Heby kommun – hör av dig till oss!

Har du erfarenhet av att jobba inom vården eller av att vårda en anhörig?
I rådande situation, då många är sjuka eller stannar hemma för att hindra smittspridning, behöver vi stärka upp arbetet med att ge våra brukare god vård och omsorg i deras vardag.

Inom vård- och omsorg jobbar sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och personliga assistenter. Vi ser gärna att du har motsvarande utbildning eller erfarenhet, men det är inget krav. En genuin känsla för service och omvårdnad räcker långt. Tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer om hur du kan göra en insats. Alla insatser kommer att göras som timvikariat hos oss.

Kontakta Mälle Zeilon Lagerkvist, måndag-fredag, 09.00-15.00, 0224-363 67, malle.zeilonlagerkvist@heby.se

Om du vill göra en ideell insats
Om du vill vara en resurs och hjälpa riskgrupper med exempelvis inköp kontaktar du vår Frivilliga resursgrupp (FRG) på 0224-361 16, som samordnar våra ideella resurser.

Välkommen att göra en insats!