Konferens och helhetsupplevelser

Vill du hyra en större lokal för fest eller konferens, eller är du på jakt efter en helhetsupplevelse för din familj, kollegor, kompisgäng eller medarbetare? Då har du hittat rätt.

Aktiva upplevelser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du få en mer sammansvetsad och effektiv arbetsgrupp? Här får du utveckling i aktivitetsform i energiskapande miljöer och gemensamma upplevelser. En bonus är dessutom att det är väldigt kul! Du får hjälp med att utforma kick-off, planeringsdag eller liknande. Vi kommer till ditt företag eller så hittar vi annan bra plats för just ditt arrangemang.

Gräsbo Skola B&B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Gräsbo Skola B&B för din utbildningsdag eller plats för föreläsning. I en rofylld lantlig miljö cirka 5 kilometer från Östervåla finns möjlighet att boka konferansrum med plats för cirka 20 personer. Kontakta oss så berättar vi mer. Besök oss gärna på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Heby Folkets park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Heby Folkets Park är en trevlig träffpunkt strax utanför Heby. Folkparken är känd i hela Sverige för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Här finns sex lottstånd, en mindre kiosk, möjlighet till bar och en stor servering. Mitt på området ligger danslokalen med loger, ett stort dansgolv, en stor och en mindre scen. Allt under tak. Parken går att hyra och är bäst för större fester och aktiviteter så som släktträffar och bröllop, födelsedagar och dans.

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ramsjö gård är en rofylld mötesplats i lummig och välbevarad gårdsmiljö alldeles i utkanten av Morgongåva. Kaféet i det gamla stallet serverar godsaker från eget, helt glutenfritt, hembageri. Kafélokalen kan abonneras för konferens eller andra sammankomster. Gårdens flygelbyggnad inhyser mysigt boende i gammaldags stil. Fördelat på två lägenheter finns fyra rymliga dubbelrum. Det finns även mötesrum för ett mindre sällskap. Nytt för våren 2022 kommer att vara boende i ett glampingtält placerat i en högt belägen glänta med härlig utsikt över fårhagen och en vacker ekbacke. Där sover du i en bekväm dubbelsäng med hotellrumskomfort. Frukosten serveras på verandan utanför tältet.

SL-Beauty Salon Länk till annan webbplats.

Vi ordnar tjejkvällar eller kommer gärna ut till äldreboenden för att ordna SPA-aktiviteter. Vi erbjuder ekologisk hudvård och behandlingar, ansiktsbehandlingar som microneedling, bb-glow och plasmapen Plaxel Plus. Vi fixar också dina fransar och bryn.

Vittinge Gourmetlada Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos Vittinge Gourmetlada finns flera möjligheter till härliga matupplevelser. Vi erbjuder catering i alla dess former och för alla tillfällen. Här kan du också hyra en kock som kommer hem till dig eller till ditt sällskap och lagar mat. En gång i månaden ordnas också en temamiddag hemma hos oss där du har möjlighet att äta en härlig 5-rättersmiddag tillsammans med nytt sällskap. I framtiden hoppas vi också kunna erbjuda en härlig festlokal i vår fantastiska lada.

Vittingeparken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Owe Thörnqvist sjöng om Vittingeparken i sin sång ”På festplatsen” och parken är en av Sveriges mest kända friluftsparker. Här finns dansbana, och scen, allt under tak. Det finns också en loge där det finns omklädningsrum, dusch, kök, förråd. Här finns också ett sammanträdesrum för 20 personer. Kontakt: info@vittingebyalag.se

Vägbeskrivning från väg 72. Följ skyltning till idrottsplatsen strax väster om Vittinge.

Älvängs natur- och kulturhus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Älvängs natur- och kulturhus erbjuder fina och stora lokaler i en underbar miljö nära Dalälven. Här kan du ha ditt bröllop eller ditt stora kalas. Kanske vill ni ut paddla i samband med det? Ingenting är omöjligt.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 februari 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord