Möt vår nya medarbetare Maria Schiller

Maria Schiller

Maria Schiller, verksamhetschef äldre och funktionsstöd

Maria Schiller arbetar som verksamhetschef för äldre och funktionsstöd i Heby kommun sedan januari 2023.

Maria är utbildad legitimerad sjuksköterska och har vidare utbildning inom psykiatri.

- Jag har arbetat inom äldrevården i tjugo år och har arbetat inom både privat och regional sektor tidigare. Jag har också gjort en liten avstickare till vuxenpsykiatrin 2018 säger hon.

Fint bemötande

Anledningen till att Maria sökte sig till Heby var att hon ville prova att arbeta inom kommunal verksamhet och hon hade sedan tidigare hört mycket gott om Heby kommun och hur det var att arbeta här.

- Jag har blivit så fint bemött här, alla är så hjälpsamma och det finns en positiv anda i hur både medarbetare och politik samarbetar både sinsemellan och med varandra. Det har jag inte upplevt någon annan stans säger Maria.

Laget före jaget

Maria brinner för de frågor hon ansvarar för och efter en bra dag på jobbet så känner hon sig upplyft, fylld av energi och varm om hjärtat.

- Visst finns de utmaningar att bita i. Kompetensförsörjning till exempel och att förvalta våra medborgares pengar så kostnadseffektivt som möjligt men ändå skapa kvalité. Hos oss arbetar vi som ett enda team och det är laget före jaget. Vi bidrar alla varje dag tillsammans till att skapa en ännu bättre vård och omsorg i vår kommun säger Maria.

På fritiden tycker Maria om att umgås med sin familj, vara ute i friska luften och att träna.

Varmt välkommen till oss Maria!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
20 mars 2023
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin