Möt vår medarbetare Marie Lindström

Marie Lindström

Marie Lindström, Samhällsvägledare

Marie Lindström arbetar som samhällsvägledare i Heby kommun och hon har många strängar på sin lyra. Hon delar ut vår internpost, tar emot samtal och besök i vår växel och i vår Medborgarservice.

Marie har också ansvaret för kommunens fordon, där hon tar fram underlag till upphandlingar, lägger in rätt uppgifter kring alla fordon för att det ska vara lätt för förvaltningarna att hitta avtal och information. Sedan säljer hon också de bilar som kommunen inte längre ska ha kvar.

- Jag är utbildad Friskvårdspedagog och har även lantbruksutbildning då vi driver ett litet jordbruk hemma. Jag har tidigare arbetat inom hemtjänsten i kommunen och som personlig assistent säger Marie

Spännande att prova något nytt

Marie började arbeta som samhällsvägledare 2020. Hon sökte tjänsten för hon tyckte att arbetet verkade roligt och att det skulle bli kul att prova på något nytt, en utmaning.

- Den största utmaningen är att vägleda den som ringer oss så att den får kontakt med rätt person eller verksamhet. Vi lär oss saker varje dag här och ingen dag är den andra lik, det blir aldrig långtråkigt. Vi har en jättetrevlig arbetsplats och jag har härliga kollegor säger Marie.

Vi gör skillnad

Efter en bra dag på jobbet så känner sig Marie nöjd och glad

- Det känns som att vi som jobbar här gör en viktig insats för hela kommunen. När de rullar på och går bra så känns det som att vi gör skillnad.

Fritid är något som Maria inte har så mycket av med både jobb och ett lantbruk att sköta men när hon har den så gillar hon och hennes familj att orientera.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 april 2023
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin