Möt vår medarbetare
Christina Sjölund

Händer håller i jord

Christina Sjölund arbetar i Heby kommun som ”BIP” Bad och idrottshallspersonal.

- Min titel har varierat genom åren, jag har arbetat här i 25 år nu och var med på jubileumsfirandet för medarbetare i Heby kommun som arbetat 25 år säger Christina.

Innan Christina började arbeta på Heby Arena så arbetade hon i Sala på badhuset där i tio år. Hon kände efter den tiden att hon ville göra något annat och började säsongsarbete i Sälen.

- Sedan blev jag uppringd av dåvarande chefen på Heby Arena och blev erbjuden ett arbete och på den vägen är det säger Christina.

Många arbetsuppgifter och stor erfarenhet

Christina är i grunden utbildad barnskötare men har också livräddarutbildning, simlärarutbildning och har arbetat som Hjärt- Lungräddningsinstruktör. Hon har många olika arbetsuppgifter på Heby Arena.

- Jag är simlärare, badvakt, jag står i kassan och vi gör alla mycket städ och underhållsarbete. En del administrativt arbete gör jag också och så är jag på gymmet och instruerar maskiner och leder våra seniorer på gymmet, senior power kallar vi det för.

Gör alltid det mesta

Christina har alltid varit väldigt aktiv i sitt arbete och bland annat startat upp simlärarföreningar i Sala och Heby. Hon har också suttit med i livräddningssällskapets styrelse i Västmanland och nu arbetar hon fackligt.

- Jag försöker alltid göra det mesta av allt, här trivs jag för jag har fina arbetskamrater och så har vi världens bästa kunder, barn, vuxna och seniorer, mycket trevligt folk. Vi har en frisk och hälsosam arbetsmiljö och man får träna och hålla sig frisk säger hon.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 april 2023
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin