Möt vår medarbetare Jan-Erik Midthun

Händer håller i jord

Jan-Erik Midthun har arbetat hos oss sedan september 2017. Han är ursprungligen från Norge men fann kärleken i Sverige och är nu bosatt i Morgongåva.

Jan-Erik är legitimerad fysioterapeut i Norge och i Sverige och arbetar i Heby kommun både som fysioterapeut och samordnare för rehabiliteringsgruppen. På enheten arbetar det idag tre fast anställda, fem bemanningsanställda och en assistent.

- I mitt arbete som fysioterapeut så bedömer jag behov av hjälpmedel och förskriver hjälpmedel, ordinerar träning, instruerar hemtjänstpersonal och boendepersonal. Som samordnare så har jag övergripande koll på verksamheten och rapporterar till vår chef säger Jan-Erik

Jan-Erik tycker att det bästa med att arbeta i en mindre kommun som Heby är att man får en bredd i arbetet. Ingen dag är den andra lik och det blir aldrig tråkigt på jobbet.

- Jag kan förändra människors liv i mitt arbete, och även om det finns utmaningar, så är det värdefullt när vi kan lösa komplicerade fall. Det är lite som ett detektivarbete. Sedan så styr vi mycket av vår tid själva och hur vi lägger upp vårt arbete säger Jan-Erik

På fritiden tycker Jan-Erik om att träna när han hinner, det blir en hel del att ta hand om barn också.

Dela

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 april 2023
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin