Möt vår medarbetare Cathrin Redén, receptionist och samordnare på Lövsta

Händer håller i jord

Cathrin Redén arbetar hos oss som receptionist och samordnare på Lövsta vård- och omsorgsboende.

Cathrin har arbetat på Lövsta vård- och omsorgsboende sedan det öppnade och har fått utforma mycket av sin roll själv. Något som hon trivs bra med.

- Ingen dag är den andra lik och det gillar jag. Jag har ordning på våra konferenslokaler, sköter om beställningar, är administratör för olika system som vi använder och gör en blandad kompott av andra saker med. Jag är också HLR instruktör och får träffa många olika enheter och kollegor i mitt arbete säger Cathrin.

Saknade fart och fläkt

Cathrin har tidigare arbetat inom hotellbranschen och varit hotellreceptionist i 15 år. Hon har sin utbildning inom hotell och turism och har också gjort en liten avstickare och arbetat som personlig assistent ett tag.

- Det var flera orsaker som gjorde att jag sökte tjänsten som receptionist i Heby. Jag saknade den sociala biten och lite fart och fläkt. Sedan att få möjligheten att bygga upp en tjänst från grunden och forma den, det lockade mycket.

Familjär arbetsmiljö

Hon trivs bra i sin roll och med alla sina kollegor

- Jag har superkul på mitt jobb och har så fantastiskt bra kollegor, vi har ett nära samarbete och det blir familjärt och alla värnar om varandra säger Cathrin.

På fritiden har Cathrin fullt upp med både hästar och hundar och älskar att vara i naturen.

Tack Cathrin!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 oktober 2023
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin