Möt vår nya medarbetare
Malin Svennebäck - controller

Händer håller i jord

Malin Svennebäck

Malin Svennebäck har arbetat som controller i Heby kommun sedan i mitten av juni. Hon är utbildad ekonom och har tidigare arbetat mycket gentemot bostadsrättsföreningar för att hjälpa föreningarna med sina redovisningar.

Hon kommer som controller i kommunen att ha speciell inriktning och ett ansvar gentemot barn- och utbildningsförvaltningen. Det passar Malin extra bra då hon även är utbildad förskollärare och har arbetat både i privat och kommunal verksamhet.

- Jag trivdes jättebra med att arbeta som förskollärare men ville gärna hitta ett sätt att kombinera mina båda utbildningar som ekonom och förskollärare.

Fint bemötande

I samband med att Malin forskade lite kring möjligheten för ett arbete där hon kunde tillgodogöra sig båda sina utbildningar så hittade hon en rekryteringsannons från Heby kommun.

- Jag tycket att det lät så trevligt och annonsen var så trevligt formulerad. När jag kom hit för min första intervju så stämde det som stod i annonsen så bra och jag fick ett jättefint mottagande, säger Malin.

Känns toppen att vara på plats

Nu har Malin kontakt med båda världar i sitt nya arbete och trivs som fisken i vattnet

- Det är en jättetrevlig arbetsplats jag har, och alla här är omtänksamma och prestigelösa och det känns toppen att vara på plats.

På fritiden så tycker Malin om att umgås med sin familj och att städa och pyssla

- Det ger mig ro att få syssla med hushållsarbete och att få pyssla om mitt hem, säger Malin

Välkommen till oss Malin!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 december 2023
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås