8 april startar COPE -
utbildning för tonårsföräldrar

Händer håller i jord

Den 8 april är det kursstart för COPE tonår. Utbildningen vänder sig till dig som har barn mellan 13-19 år. Alla föräldrars mål är att vara en bra mamma eller pappa. Men ibland kan man behöva stöd och inspiration i sin föräldraroll.

COPE (Community Parent Education Program) är en kurs för dig som vill stärka relationen till ditt barn/ungdom, utvecklas i ditt föräldraskap och möta andra föräldrar.

Tillsammans med utbildade kursledare får ni verktyg och handfasta strategier att hantera vardagliga situationer som konflikter, bråk mellan syskon, sätta gränser och få vardagsrutiner att fungera. Ni får också tillfälle att bolla med andra föräldrar i liknande situation.

Vårens kursstart för COPE-tonår är måndagen den 8 april kl.17:30-19:30
Vi träffas därefter varje måndag samma tid under 8 veckor.

Lokal: Norra järnvägsgatan 2, Heby, dörren till höger om familjeteamet. Vi bjuder på kaffe och smörgås och kursen är kostnadsfri och du får kursmaterial.

Anmäl intresse och läs mer om COPE via vår sida: https://www.heby.se/omsorg-och-stod/stod-for-vuxna/familj-foralder-och-anhorig/stod-till-dig-som-foralder/foraldrastod---cope Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 mars 2024
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin