Möt vår medarbetare
Tord Lillja – Trafikingenjör

Händer håller i jord

Tord Lillja

Tord Lillja arbetar som Trafikingenjör i Heby kommun sedan i februari 2022.

I sitt arbete har Tord bland annat koll på lokala trafikföreskrifter, svarar på remisser från Länsstyrelsen och godkänner transportdispenser.

- Nu när Adlibris byggs i Morgongåva, är det flera transporter som kräver transportdispens eftersom den kan var både breda, höga och långa, säger Tord.

Tord är maskiningenjör i grunden men har arbetat med människor hela livet.

- Människor är viktiga det är vi som kan förändra saker både enskilt och i grupp säger Tord.

Trivs oerhört bra

Sedan tidigare har Tord arbetat som Trafikingenjör i både Enköping, Sala och Hallstahammars kommuner. 2022 fick han ett telefonsamtal från dåvarande chefen på Tekniska enheten och valde att börja arbeta i Heby. Ett val som han inte ångrar.

- Jag trivs oerhört bra här och med vår arbetsgrupp. Det är roligt att åka till arbetet och i en liten kommun så får man också göra många olika saker, arbetet blir varierande och jag får träffa många olika människor och det tycker jag är kul säger Tord.

Scout, barnbarn och trädgården

Tord är gammal scout och fortfarande aktiv inom s:t Örjans ordern vilket tar upp en del av hans fritid. Sedan har han ofta besök av sina tre barnbarn och när de kommer så tar de all hans tid. Annars tycker han om att arbeta i trädgården på landet utanför Enköping ett intresse som delas med hans hustru.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 maj 2024
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin