Om översvämningarna runt Tämnaren våren 2024 - en enkät till dig som fastighetsägare och lantbrukare

Enkät som riktar sig till dig som är fastighetsägare och lantbrukare och som drabbades av översvämningarna runt Tämnaren våren 2024. Dina svar är viktiga för oss!

Med den här enkäten hämtar Heby kommun i samarbete med Lantbrukarnas riksförbund (LRF) in uppgifter om översvämningarna som skedde runt Tämnaren våren 2024. Den vänder sig till dig som fastighetsägare och lantbrukare runt Tämnaren som drabbats av översvämningen. Vi kommer att sammanställa resultatet till en helhet. Dina enskilda svar kommer därför inte särskiljas, sparas eller publiceras.

Dina svar är viktiga

Dina svar är viktiga då de ger oss värdefull information om vilka områden som drabbades under översvämningen våren 2024 och vilka ungefärliga kostnader det medförde för de drabbade.

Är du drabbad av översvämningen är det därför betydelsefullt att du fyller i den här enkäten. Känner du någon som du vet har drabbats av översvämningen runt Tämnaren våren 2024 tar vi också tacksamt emot hjälp att sprida den vidare till den berörda. Det hjälper oss att få en så heltäckande bild som möjligt.

Tack för att du svarar på enkäten!

Frågor?

Har du frågor om enkäten eller om andra saker som berör skyfall och höga flöden? Vår projektledare Madelene Rendlert svarar på dina frågor så snart hon är tillbaka från semestern. Du kan mejla henne redan nu: madelene.rendlert@heby.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
1 juli 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord