Dialog

Här hittar du som företagare information om olika möjligheter till dialog med oss på kommunen.

Dukat bord

Dukat bord är en mötesform där du som företagare får möjlighet att träffa oss på Heby kommun. Det är ett bra tillfälle för oss att få höra mer om dig och ditt företag och en möjlighet för dig att få svar på dina frågor.

Vi kan träffas både digitalt och fysiskt, helt beroende på dina önskemål. Träffarna brukar ta ungefär en timme.

Boka tid hos vår näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren. Då meddelar du också vilka frågor du vill ta upp så ser vi till att rätt personer är med på mötet. Vi ser fram emot att träffa dig.


Företagsbesök

Vi gör kontinuerligt företagsbesök runt om i kommunen och träffar gärna dig för att diskutera utveckling, utmaningar och möjligheter.

Under besöken lyssnar vi in era synpunkter och idéer och vi hoppas att vi på så sätt kan öka förståelsen för dina villkor och förutsättningar som företagare.

Företagsbesök under 2024

Kommunledningen besökte nytt bostadsprojekt i Morgongåva

Företagsbesök med secondhand och vintage i fokus

Solrosen - socialt företag som blivit populärt besöksmål

Odlingstradition hålls vid liv på Bjurvalla Gård

Kommunledningen fick lära sig mer om familjejuridik hos HeLa juristbyrån

 

Är du intresserad av att få ett besök?
Nätverk

Heby kommun och näringslivet arbetar tillsammans för utveckling och nätverkande inom olika branscher. Du är varm välkommen att vara med.

Här kan du läsa om våra nätverk. Välj i menyn.

Besöksnäringsnätverket består av företagare från besöksnäringen och representanter från oss på Heby kommun.

Vi har tillsammans tagit fram besökssajten www.upplevhebykommun.se Öppnas i nytt fönster. som Heby kommun ansvarar för och sköter driften av. På sajten hittar du samlad information om vad Heby kommun erbjuder turister och kommuninvånare som vill upptäcka mer av vår fina kommun.

Nätverket har regelbundna träffar där vi tillsammans tar upp relevanta och aktuella frågor som syftar till att utveckla besöksnäringen i Heby kommun. Nätverket erbjuder också olika utbildningsinsatser inom relevanta ämnen.

Är du företagare inom besöksnäringen är du varmt välkommen att gå med i nätverket.

Kontakta vår näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren så får du veta mer.

Varmt välkommen till besöksnäringsnätverket!

Drivna kvinnor är ett nätverk för företagsamma och drivna kvinnor i Heby kommun. Här ingår kvinnliga entreprenörer från både egna företag och andra arbetsgivare i kommunen samt tjänstepersoner och förtroendevalda från oss på Heby kommun.

Under regelbundna frukostträffar, som vi turas om att ha hos någon av våra medlemmar, tar vi upp aktuella och relevanta frågor, turas om att presentera våra företag för varandra och nätverkar för framtida samarbeten.

Är du kvinna och vill gå med i nätverket kontaktar du vår näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren så får du veta mer.

Varmt välkommen till Drivna kvinnor!

Bygg- och fastighetsnätverket är ett nätverk för lokala entreprenörer inom bygg- och fastighetsbranschen och representanter från oss på Heby kommun.

Genom regelbundna möten diskuterar vi branschaktuella frågor och bygg- och bostadsutvecklingsfrågor för Heby kommun. Tillsammans tittar vi på hur vi på bästa sätt kan få Heby kommun att växa och utvecklas som bostadskommun.

Är du lokal företagare inom bygg- eller fastighetsbranschen är du välkommen att bli en del av nätverket för byggföretagare och fastighetsförvaltare. Kontakta vår näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren så får du veta mer.

Välkommen till nätverket för byggföretagare och fastighetsförvaltare!

I VD-nätverket ingår VD:ar och chefer från kommunens större företag och starka varumärken tillsammans med tjänstepersoner från oss på Heby kommun. Här tar vi upp relevanta och aktuella näringslivsfrågor och diskuterar gemensamma utmaningar och möjligheter.

Vi varvar frukostträffar med besök hos varandra, allt för att vi ska få bättre kännedom om varandra.

Är du VD eller chef för ett större företag och känner att du vill vara med i VD-nätverket är du välkommen att höra av dig till vår näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren så får du veta mer.

Välkommen till VD-nätverket!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 maj 2024
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås